Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex is expert in de distributie, verwerking en ontwikkeling van retro-reflectie materialen. Wij bieden innovatieve producten en toepassingen voor situaties waar zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn. Betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig toepasbaar. Retroflex is al meer dan 35 jaar een toonaangevende expert in retro-reflecterende materialen voor veiligheidskleding.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van glasparel- en prismatische producten, geschikt voor de meest veeleisende omgevingen. Daarnaast verwerken, bedrukken en ontwikkelen wij een breed scala aan retro-reflecterende producten.

Alle producten die Retroflex levert zijn getest en gecertificeerd volgens de geldende Europese normen voor hoge zichtbaarheid, brandwerendheid en wasbaarheid. Als Europees distributeur van diverse topmerken, waaronder Unitika uit Japan, staat Retroflex garant voor levering van zowel kleine als grote oplages. Retroflex werkt ook samen met enkele van de grootste kledingbedrijven uit Europa.

Retroflex:een familiebedrijf dat al 35 jaar innoveert

Al meer dan 35 jaar weten bedrijven Retroflex te vinden, vanwege haar gedegen vakkennis, duurzame innovaties, en betrouwbare netwerk van partners.

Retroflex is sinds 1984 actief op de internationale markt van retro-reflecterende materialen. Nog voordat Europese kwaliteitsnormeringen hun intrede deden, ontwikkelde Retroflex al innovatieve retro-reflecterende producten en toepassingen. Retroflex heeft daarmee niet alleen een schat aan ervaring en materiaalkennis in huis, maar ook een betrouwbaar netwerk van internationale partners die alleen de beste kwaliteit leveren.

Zo is de Japanse producent Unitika Sparklite onze partner sinds de beginjaren. Deze producent staat al jaren bekend als leverancier van hoogwaardige glasparel-producten. Daarnaast werkt Retroflex sinds 2015 samen met Reflomax uit Korea. Reflomax is specialist op het gebied van prismatische retro-reflecterende producten en staat bekend om haar innovaties in de kleding-, transport- en verkeersbordenindustrie. Door deze nauwe samenwerkingen zijn we in staat om flexibel in te spelen op nieuwe trends, innovatieve maatwerk-oplossingen te ontwikkelen en te leveren in grote oplages.

Werken bij:

Medewerker Verkoop Binnendienst (M/V)

Druten, Nederland

Vacature:  medewerker binnendienst (24 - 32 uur).

Retroflex is distributeur en verwerker van hoogwaardige reflecterende materialen voor de professionele kledingindustrie.  Met een klein, gezellig en gedreven team werken we internationaal samen met onze diverse klanten en leveranciers. Retroflex is gevestigd in Druten, dichtbij Nijmegen en Tiel.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en doortastende medewerker binnendienst. In deze functie vorm je een hecht team met de overige medewerkers van de afdeling sales support.

Je hebt dagelijks contact met klanten uit binnen- en buitenland. Een goede beheersing van- en ruime ervaring met - zakelijk Engels is daarom noodzakelijk. Duits is een pré.

Retroflex groeit en zoekt daarom iemand die snel leert, zodat je de product- en klantkennis waar we je op trainen, op korte termijn in kan zetten om mee te denken met onze klanten. Je hebt een duidelijke eigen drive, bent proactief, neemt je eigen verantwoordelijkheden en bent in staat zelfstandig te werken.

Als je de basis onder de knie hebt zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, bouw zelf deze functie uit in de richting die jou het meeste ligt! Waar wil jij over 3 jaar staan?

 

Functieomschrijving - je belangrijkste taken omvatten:

 • Verwerken van inkomende klant orders;
 • Orderbevestigingen versturen naar onze klanten;
 • Inkooporders bij leveranciers plaatsen t.b.v. onze productie;
 • Dagelijkse opvolging van openstaande orders;
 • Diverse rapportages m.b.t. verkoop/ inkoop verzorgen;
 • Verzendingen inplannen bij transporteurs;
 • Klantcontact telefonisch en via e-mail;

Jouw profiel:

 • Je beschikt minimaal over een MBO opleiding en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (B2B omgeving);
 • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van Engels in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Goede beheersing van Microsoft office pakket (Outlook, Word & Excel) en algemene computervaardigheden;
 • We bieden een vaste baan (na proeftijd) voor 24-32 uur per week afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

 

Interesse in deze uitdagende functie? We maken graag kennis! Stuur je motivatiebrief met je C.V naar ons op het adres office@retroflex.nl.

Voor vragen over de functie bel je met 0487-560333

 

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.

Medewerker Productie & Magazijn (M/V)

Druten, Nederland

 

Retroflex is distributeur en verwerker van hoogwaardige reflecterende materialen voor de professionele textielindustrie.  Met een klein, gezellig maar gedreven team werken we internationaal samen met onze diverse klanten en leveranciers. Retroflex is gevestigd in Druten, dichtbij Nijmegen en Tiel.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker productie & magazijn. In deze functie vorm je een hecht team met je collega’s in het magazijn en de binnendienst. De nadruk van de functie ligt op het bedienen van onze moderne lasersnijmachine.

Belangrijkste onderdelen van de functie: 

 • Productie met lasersnijmachine – verwerking van reflecterende folie;
 • Kwaliteitscontrole inkomende en uitgaande goederen;
 • Diverse voorkomende taken magazijnwerk;

We zoeken iemand die er een uitdaging in ziet om met aandacht aan kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten te werken. Je hebt een duidelijke eigen drive, bent proactief, neemt je eigen verantwoordelijkheden en je bent in staat zelfstandig te werken.

 

Must haves:

 • Je beschikt over een MBO opleiding en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (productiewerk)
 • Goede Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift;
 • Goede computervaardigheden (Windows) voor de aansturing van lasermachine;
 • We bieden een vaste baan (na proeftijd) met een start van 24 -32 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
 • De verdeling van uren is in overleg maar i.v.m. de bezetting van de afdeling zien we jou op maandag graag de hele dag.

 

Interesse in deze uitdagende functie? We maken graag kennis! Stuur je motivatiebrief met je C.V naar ons op het adres office@retroflex.nl.  Voor vragen over de functie, bel ons op 0487-560333.

 

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.

 

Wilt u meer weten?

Retroflex B.V.

Industrieweg 10b
6651KR DRUTEN
Nederland

Tel: +31 487 56 03 33
Email: office@retroflex.nl

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden
Disclaimer