Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex is expert in de distributie, verwerking en ontwikkeling van retro-reflectie materialen. Wij bieden innovatieve producten en toepassingen voor situaties waar zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn. Betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig toepasbaar. Retroflex is al meer dan 35 jaar een toonaangevende expert in retro-reflecterende materialen voor veiligheidskleding.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van glasparel- en prismatische producten, geschikt voor de meest veeleisende omgevingen. Daarnaast verwerken, bedrukken en ontwikkelen wij een breed scala aan retro-reflecterende producten.

Alle producten die Retroflex levert zijn getest en gecertificeerd volgens de geldende Europese normen voor hoge zichtbaarheid, brandwerendheid en wasbaarheid. Als Europees distributeur van diverse topmerken, waaronder Unitika uit Japan, staat Retroflex garant voor levering van zowel kleine als grote oplages. Retroflex werkt ook samen met enkele van de grootste kledingbedrijven uit Europa.

Retroflex:een familiebedrijf dat al 35 jaar innoveert

Al meer dan 35 jaar weten bedrijven Retroflex te vinden, vanwege haar gedegen vakkennis, duurzame innovaties, en betrouwbare netwerk van partners.

Retroflex is sinds 1984 actief op de internationale markt van retro-reflecterende materialen. Nog voordat Europese kwaliteitsnormeringen hun intrede deden, ontwikkelde Retroflex al innovatieve retro-reflecterende producten en toepassingen. Retroflex heeft daarmee niet alleen een schat aan ervaring en materiaalkennis in huis, maar ook een betrouwbaar netwerk van internationale partners die alleen de beste kwaliteit leveren.

Zo is de Japanse producent Unitika Sparklite onze partner sinds de beginjaren. Deze producent staat al jaren bekend als leverancier van hoogwaardige glasparel-producten. Daarnaast werkt Retroflex sinds 2015 samen met Reflomax uit Korea. Reflomax is specialist op het gebied van prismatische retro-reflecterende producten en staat bekend om haar innovaties in de kleding-, transport- en verkeersbordenindustrie. Door deze nauwe samenwerkingen zijn we in staat om flexibel in te spelen op nieuwe trends, innovatieve maatwerk-oplossingen te ontwikkelen en te leveren in grote oplages.

Wilt u meer weten?

Retroflex B.V.

Energieweg 4
6651 KT DRUTEN
Nederland

Tel: +31 487 56 03 33
Email: office@retroflex.nl

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden
Disclaimer