Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex: alleen de beste kwaliteit voor uw veiligheid

Retroflex is expert in de distributie, verwerking en ontwikkeling van retro-reflectie materialen. Wij bieden innovatieve producten en toepassingen voor situaties waar zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn. Betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig toepasbaar. Retroflex is al meer dan 35 jaar een toonaangevende expert in retro-reflecterende materialen voor veiligheidskleding.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van glasparel- en prismatische producten, geschikt voor de meest veeleisende omgevingen. Daarnaast verwerken, bedrukken en ontwikkelen wij een breed scala aan retro-reflecterende producten.

Alle producten die Retroflex levert zijn getest en gecertificeerd volgens de geldende Europese normen voor hoge zichtbaarheid, brandwerendheid en wasbaarheid. Als Europees distributeur van diverse topmerken, waaronder Unitika uit Japan, staat Retroflex garant voor levering van zowel kleine als grote oplages. Retroflex werkt ook samen met enkele van de grootste kledingbedrijven uit Europa.

Retroflex:een familiebedrijf dat al 35 jaar innoveert

Al meer dan 35 jaar weten bedrijven Retroflex te vinden, vanwege haar gedegen vakkennis, duurzame innovaties, en betrouwbare netwerk van partners.

Retroflex is sinds 1984 actief op de internationale markt van retro-reflecterende materialen. Nog voordat Europese kwaliteitsnormeringen hun intrede deden, ontwikkelde Retroflex al innovatieve retro-reflecterende producten en toepassingen. Retroflex heeft daarmee niet alleen een schat aan ervaring en materiaalkennis in huis, maar ook een betrouwbaar netwerk van internationale partners die alleen de beste kwaliteit leveren.

Zo is de Japanse producent Unitika Sparklite onze partner sinds de beginjaren. Deze producent staat al jaren bekend als leverancier van hoogwaardige glasparel-producten. Daarnaast werkt Retroflex sinds 2015 samen met Reflomax uit Korea. Reflomax is specialist op het gebied van prismatische retro-reflecterende producten en staat bekend om haar innovaties in de kleding-, transport- en verkeersbordenindustrie. Door deze nauwe samenwerkingen zijn we in staat om flexibel in te spelen op nieuwe trends, innovatieve maatwerk-oplossingen te ontwikkelen en te leveren in grote oplages.

Werken bij:

Commercieel medewerker binnendienst (24 uur)

Druten, Nederland

Commercieel medewerker binnendienst (24 uur).

Retroflex is een internationaal georiënteerde leverancier van hoogwaardig retro-reflectie-materiaal voor de professionele textielindustrie.  Met een klein en gedreven team zijn we toonaangevend in onze business. Retroflex is gevestigd in Druten, op 20 auto minuten van Nijmegen of Tiel.

Om onze ambities nog verder te kunnen vormgeven zijn wij op zoek naar een enthousiaste en doortastende commercieel medewerker binnendienst (sales support). Het betreft een operationeel ondersteunende functie. In deze functie vorm je een hecht verkoopteam met de overige medewerkers van de afdeling sales support.

Je hebt dagelijks contact met klanten uit binnen- en buitenland. Een goede beheersing van - en ruime ervaring met - zakelijk Engels en Duits is daarom noodzakelijk.

Retroflex groeit en zoekt daarom iemand die snel leert, zodat je jouw product- en klantkennis op korte termijn in kan zetten om mee te denken met onze klanten. Je hebt een duidelijke eigen drive, bent proactief en neemt je eigen verantwoordelijkheden en bent in staat zelfstandig te werken.

 

Functieomschrijving:

Verkoopactiviteiten:

 • Klantcontact telefonisch en via e-mail;
 • Klantvraag direct afhandelen en indien nodig verder uitzetten in de organisatie;
 • Binnenkomende orders verwerken in ons CRM pakket;
 • Saleskansen: herkennen van signalen van klanten, bespreken productbehoefte met de klant en advisering over product-oplossingen;
 • Offertes verzenden en actief opvolgen;

 

Ondersteunen van het productieproces:

 • Verwerken van inkomende orders t.b.v. productie;
 • Aansturen en monitoren productie o.b.v. levertijden;
 • Orderbevestigingen versturen naar onze klant;
 • Diverse rapportages m.b.t. verkoop/ inkoop verzorgen;
 • Verzendingen inplannen bij transporteurs;

Must haves:

 • Je beschikt minimaal over een MBO opleiding en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (B2B omgeving);
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met sales en marketing;
 • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift;
 • Representatief – initiatiefrijk en zelfstandig;
 • Goede beheersing van Engels in woord en geschrift en bij voorkeur ook Duits;
 • Goede beheersing van Microsoft office pakket (Outlook, Word & Excel) en algemene computervaardigheden;
 • We bieden een vaste baan (na proeftijd) met start 24 uur per week, mogelijkheid tot groei.

 

Interesse in deze uitdagende functie? We maken graag kennis! Stuur je motivatiebrief met je C.V naar ons op het adres office@retroflex.nl.  Eerste gespreksrondes week 13/14.

 

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.

 

Wilt u meer weten?

Retroflex B.V.

Industrieweg 10b
6651KR DRUTEN
Nederland

Tel: +31 487 56 03 33
Email: office@retroflex.nl

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden
Disclaimer