Het betere alternatief.

Retroflex Cofab triple trim is een vlamvertragende reflecterende tape voor brandweerkleding, offshore en werkkleding. De laatste ontwikkeling van dit product was gebaseerd op veiligheid, ergonomie en duurzaamheid.

Het materiaal is opgebouwd uit fluorescerend band dat in het midden is voorzien van een reflecterende strip. Dankzij deze opbouw heeft dit product zowel bij daglicht als ´s nachts een hoge zichtbaarheid.

Het dragermateriaal van Cofab triple trim bestaat uit een flexibel, lichtgewicht en fluorescerend meta-aramide met een para-aramide ripstop dat resulteert in een zeer sterk product. Retroflex werkt voortdurend aan de doorontwikkeling van de Cofab triple trim om het product nog verder te verbeteren. Mede daardoor heeft Cofab, in vergelijking met andere producten op de markt, een langere levensduur, hogere zichtbaarheid, slijtvastheid en wasbaarheid.

Retroflex Cofab™ heeft zich in de praktijk al bewezen als product met een zeer lange levensduur waarbij de eigenschappen voor een optimale zichtbaarheid gedurende het gebruik in stand blijven. Sinds 10 jaar wordt Retroflex Cofab™ al succesvol op grote schaal in de petrochemische/ olieverwerkende industrie ingezet. Zelfs in die zware omstandigheden blijft Cofab™ optimaal presteren!